ČESTITAMO

S vama kroz vrijeme! Radio Rijeka slavi velikih 79 godina postojanja

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Svake godine u rujnu, točnije 16. rujna Radio Rijeka obilježava svoj rođendan. Stigli smo do impresivnih 79 godina postojanja, kao najvažnija i najslušanija radijska postaja u našem kraju, ali i šire. Javljate nam se iz raznih dijelova Hrvatske ali i svijeta. 

Oduvijek smo bili više od običnog radija – tako se trudimo biti prijatelj i pratitelj kroz svakodnevne trenutke, a istovremeno pouzdan medij koji slušatelji cijene zbog pravovremenih, provjerenih i relevantnih informacija.

Od 1945. godine, kada je Radio Rijeka prvi put zaživjela u eteru, naš se program neprestano razvijao, prilagođavao potrebama slušatelja, ali ostao vjeran svojoj temeljnoj misiji – informirati, zabaviti, educirati i povezivati zajednicu.

Gotovo osam desetljeća, složit ćete se, nije malo, a dugovječnost možemo zahvaliti ljudima koji su stajali i još uvijek stoje iza ovog radija – novinari, tehničari, glazbeni urednici, voditelji – svaki od njih svojim radom daje svoj doprinos stvaranju programa koji informira i zabavlja, ali i čuva povjerenje slušatelja. Zahvaljujući njima, vijesti koje emitiramo uvijek su točne i pravovremene, a emisije koje proizvodimo često potiču važne razgovore u zajednici i obrnuto.

Ali ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez generacija slušatelja pa i obitelji koje nas prate ovih 79 godina. Zajedno smo prošli kroz mnoga, ne uvijek jednostavna razdoblja, i kroz sve te godine, Radio Rijeka ostao je postojan suputnik, glas koji okuplja i informira.

I kao što naš jingle kaže “S vama kroz vrijeme”, planiramo i dalje osluškivati vase potrebe, biti s vama ujutro uz kavu, u vožnji na posao i s posla ili navečer kad je vrijeme za opuštanje. Vaša vjernost i povjerenje poticaj su nam da budemo još bolji i da se i dalje razvijamo uz Vas.

Nastavljamo svoju tradiciju inovativnog i odgovornog medija. Uz lokalne i svjetske vijesti, sportske izvještaje, kulturne događaje, razgovore s relevantnim gostima i aktualne teme, program Radio Rijeke osigurava raznolik sadržaj za sve generacije, a u kontaktu smo, gotovo trenutnom i putem naših društvenih mreža.

Sretan nam 79. rođendan – i hvala Vam na tome!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari