WOOOOW

Galerija |Razgledajte ga s nama: U riječku luku uplovio Norwegian Gem, najveći kruzer koji je ikad stigao u Rijeku

Idi na originalni članak

Početak tjedna u riječkoj luci obilježilo je prvo ovogodišnje uplovljavanje broda za kružna putovanja. Kruzer Norwegian Gem s gotovo 3500 putnika i članova stigao je u Rijeku u jutarnjim satima i najavio izvrsnu kruzing sezonu pred nama.

Oglas

Turistička zajednica grada Rijeke, Grad Rijeka i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka i ovog puta su organizirali prigodni program te osigurali brojne informativne brošure, kako bi se gosti kruzera osjećali ugodno i dobrodošlo u destinaciji te provedeno vrijeme iskoristili na najbolji mogući način.

Većina gostiju kruzera koja se odluči za neki od organiziranih izleta, ipak ostaje u destinaciji. Najveći dio gostiju odlučuje se za obilazak užeg centra grada i Trsata, dok dio odlazi u Opatiju i na otok Krk. U sklopu razgleda grada posjećuju gradske muzeje, znamenitosti i suvenirnice.

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Tijekom prošle turističke sezone riječka luka ugostila je gotovo 40.000 putnika, koji su stigli u grad brodovima za kružna putovanja. Najava dolazaka kruzera za ovu godinu izvrsna je, a dolasci brodova za kružna putovanja protežu se sve do kraja godine, što će zasigurno pridonijeti i izvrsnoj post sezoni. Brojni zanimljivi sadržaji za svačiji ukus, koje organizira Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s partnerima, svakako utječu na izvrsnu poziciju Rijeke kao kruzing destinacije i na pozitivan rast i povećanje turističkih brojki.

Slijedeći brod za kružna putovanja na rasporedu je već za nedjelju 14. svibnja.

Exit mobile version