(REAGIRANJE) Automotodrom Grobnik: “Trening vikendom za 43 vozača je održan bez prisustva gledatelja. Na objektu su poduzete sve mjere zaštite!”

Foto: Automotodrom Grobnik

“Za sve sudionike su osigurani dezinfekcijski punktovi. U subotu je na objekt došla kontrola od strane državnih službenika…”, ističu iz Automotodroma Grobnik

S Automotodroma Grobnika stiglo nam je reagiranje na naš tekst “Na Automotodromu Grobnik i ovoga vikenda gosti iz Italije, Slovenije, Srbije… Sve aktivnosti otkazuju – od sutra!?” objavljen danas, 15. ožujka 2020. na stranicama Riportala.

Foto: Automotodrom Grobnik

Reagiranje s Automotodroma Grobnik prenosimo u cijelosti:

Organizator treninga od 13.-15. 03. 2020 je klub iz Litve. U navedenom razdoblju organizator je održao treninge za motocikliste bez prisustva gledatelja.

U subotu 14. 03. 2020. na objekt je došla kontrola od strane državnih službenika te im je predan popis vozača i država iz kojih su došli sudionici treninga.

Danas, 15. 03. 2020. na objektu boravi 43 vozača iz Litve, Mađarske, Austrije, Srbije i Slovenije. Svi navedeni gosti će do kraja dana napustiti objekt.

Oba vozila s talijanskim registracijskim tablicama koja ste slikali i objavili na vašem portalu u vlasništvu su Talijana hrvatskog podrijetla koji većinu godine živi u Hrvatskoj te je član i vozač jednog hrvatskog motociklističkog kluba, sa važećom licencom HMS-a (Hrvatski motociklistički savez) i ujedno je šesterostruki prvak Hrvatske u brzinskom motociklizmu.

Foto: Automotodrom Grobnik

Uprava Automotrodroma Grobnik je krajem veljače donijela protokol i mjere o postupanju na objektu. Od tog razdoblja, kompletno poslovanje sa kupcima vrši se beskontaktno. Nadalje, za sve kupce su osigurani dezinfekcijski punktovi na svakih 60 metara javne površine, na svakih 20 metara i u svim boxovima polijepljeni su plakati sa stranica www.hzjz.hr. – Plakat za javne prostore B1.

Bitno je napomenuti da se na objektu veličine 40.000 m2 otvorenog prostora (ako se oduzme površina trkaće staze) kroz cijeli vikend dnevno nalazi manje od 50 naših klijenata koji borave na otvorenom prostoru”, stoji u reagiranju Uprave Automotodroma Grobnik d.o.o.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views