SNIJEG ZABIJELIO HRVATSKU

Video | REPORTAŽA IZ DELNICA Zimske službe rade punom parom: ‘Uvijek dio vozača poruke upozorenja ne shvati ozbiljno’

Stigla je najavljena promjena vremena – snijeg i orkanski vjetar stvaraju ozbiljne probleme u prometu

Zbog orkanskog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački.

Zatvoren je i Paški most, a tijekom dana zabilježeno je više prometnih nesreća na cestama diljem zemlje. Snijeg u Gorskom kotaru nije iznenađenje, no za zimske službe puno je posla.

Reporterka Maja Brkljača u razgovoru s Valentinom Crljenkom, voditeljem HAC-ove tehničke jedinice Delnice doznala je kakva je trenutno situacija u Gorskom kotaru.

Valentino Crljenko je kazao da su vozači jučerašnje SMS poruke upozorenja shvatili ozbiljno ali da uvijek ima iznimki i vozača koji se nisu spremili za ove zimske uvjete.

“Imali smo nekoliko lakših prometnih nesreća, nasreću nije bilo ozlijeđenih. To su uvijek vozači koji ugrožavaju sebe ali i druge sudionike prometa”, istaknuo je za RTL Danas.hr.

Cijeli razgovor pogledajte u videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari