DAR U PRAVIM RUKAMA!

Video | (RI TV) Riportal nagradio Tončija Brozića raskošnom monografijom “Rijeka bijelih snova”

Foto: Riportal

Krčanin Tonči Brozić imao je najviše sreće u igri Riportala na našem službenom Facebook profilu. U konkurenciju za nagradu prijavila ga je – supruga Marina!

Prije otpirlike mjesec dana objavljena je raskošna monografija “Rijeka bijelih snova” Naklade Val s oko 600 stranica (!) uobličenih u prelijepo izdanje koje je upravo uvršteno u izbor za najljepšu hrvatsku knjigu!

Dobitnik Tonči Brozić i urednik Riportala Robert Zeneral

Monografija HNK Rijeke koja donosi cjelovitu priču o “klubu koji život znači” je djelo grupe autora pod uredničkim vodstvom Dragana Ogurlića koji je više godina radio na ovoj knjizi. Osim tekstualnih doprinosa Marinka Krmpotića, Marinka Lazzarića, Igora Kramaršića, Denisa Povha i Marina Urbana, na izradi monografije sudjelovao je i niz suradnika, fotografa, ilustratora, sakupljača memorabilija, grafitera… koji su 600-straničnu knjigu učinili iznimno atraktivnim i podacima iscrpnim štivom koje mora imati svaki navijač Rijeke!

Knjiga “Rijeka bijelih snova” je uoči božićno-novogodišnjih blagdana promovirana i u kampu HNK Rijeke na Rujevici, a Riportal je jedan primjerak odlučio darovati najsretnijem čitatelju putem igre na našem službenom Facebook profilu.

Između više stotina prijava naših čitatelja koji su bili oduševljeni ponudom Riportala, najviše sreće imala je Marina Brozić koja je kao potencijalnog dobitnika označila svoga supruga Tončija.

Marina Brozić i Tonči Brozić s kćerkicom

– Tonči je valjda jedan od najvećih navijača Rijeke! Znam da je vrijeme odigravanja utakmice – njegovo vrijeme, i da mora na utakmicu, nekad na Kantridu, posljednjih godina na Rujevicu! Poštujem to, njegova strast za Rijekom je i jedna od stvari koja nas je približila, a sigurna sam da će i naša devetomjesečna kćerkica Nicol biti velika navijačica Rijeke. Soba joj je umjesto u neku boju “za djevojčice” obojana u plavo-bijelu boju, otkrilanam je Marina Brozić kada smo joj javili da je upravo njezin suprug – njezinom zaslugom – dobitnik ovog vrijednog dara.

– Hvala supruzi koja me je prijavila, ova knjiga o HNK Rijeci najljepši mi je dar u ovoj godini koji sam mogao zamisliti, priznao nam je Tonči Brozić koji nam je danas s ponosnom pokazao i svoje pretplatničko mjesto na Stadionu HNK Rijeka na Rujevici gdje smo, ljubaznošću HNK Rijeka, danas upriličili i malu svečanost primopredaje monografije “Rijeka bijelih snova”.

Primopredaji je u ime HNK Rijeka prisustvovao i Igor Palmić, voditelj marketinga HNK Rijeka, koji je ovom prilikom Tončiju Broziću uručio i prigodan dar HNK Rijeka.

Igor Palmić, voditelj marketinga HNK Rijeka, Tonči Brozić, dobitnik knjige i Robert Zeneral, urednik Riportala

S velikim navijačem HNK Rijeke Tončijem Brozićem porazgovarali smo i o njegovoj dugogododišnjoj navijačkoj odanosti, najdražim utakmicama HNK Rijeke, najdražim igračima i najboljim prijateljima s tribina s kojima posjećuje stadione širom Hrvatske – i šire.

Razgovor s Tončijem Brozićem možete pogledati u VIDEOPRILOGU. Dobitnku i njegovoj obitelji još jednom čestitke, i sretno! Forza Fiume!