ČESTO JOJ RADI IZNENAĐENJA

Riječani otkrili sve o prosidbi na dva kotača: ‘Ovaj Božić ću pamtiti cijeli život. Plakala sam i smijala se…’

Idi na originalni članak

Branimir Vladić (40) i Adriana Žeželić (28) upoznali su se prije dvije godine i otad su nerazdvojni. Često joj radi iznenađenja pa je i prosidba morala biti nešto posebno. Rekla je “da”

Oglas

Ovaj Božić ću pamtiti cijeli život, bio je to zaista predivan kraj jedne lijepe godine, tj. predivan početak našeg zajedničkog života, oduševljena je Adriana Žeželić (28), kojoj je dečko Branimir Vladić (40) zvani Max na Badnjak priredio nezaboravno iznenađenje, piše 24sata. Naime, Riječanin, inače ljubitelj automobila, motocikla i auto-moto sporta, poput svoje drage, u nedjelju je odlučio zaprositi voljenu Adrianu, javio je Riportal.

Prosidba se odvila na riječkoj prometnici, a Branimiru su u naumu pomogli prijatelji, koji su se uz njega provozali snažnim motociklima, upravo u trenutku dok je istim putem vozio i prijatelj s budućom mladom u automobilu.

Nedugo zatim kolona se zaustavila kod pješačkog prijelaza na riječkoj prometnici. Adriana je izašla iz auta, a Max sišao s motora. Kako to običaj nalaže, kleknuo je na koljeno i dragoj uručio zaručnički prsten.

Na prstenjak je tada stavila prsten od bijelog zlata s tri dijamanta, koji simboliziraju njihovu buduću obitelj, tj nju, Maxa i djevojčicu koju treba roditi početkom siječnja.

Romantičnom Max-u iznenađenja nisu strana pa ovo nije prvi put da je dragoj priredio dan za pamćenje.

Za spomenuti je i iznenađenje kod tzv. gender reveal-a, tj. otkrivanja spola djeteta. Naime, tada se najužoj obitelji i prijateljima spol bebe otkrio paljenjem gume na motociklu koja je pri burn out-u zadimila u rozoj boji, otkrivši svima da Adriana nosi djevojčicu.

Exit mobile version