NAJSLAĐI PARTY - 'PUPPY PAWTY'

Video | Riječani su kod ‘Konta’ mogli odabrati slatkog štenca, pogledajte najslađe njuškice!

U subotu kod ‘Konta’ održan je Puppy Pawty na kojem ste mogli odabrati najslađe štene i saznati sve o tome kako brinuti o svom novom ljubimcu. Više u video prilogu!

Rijeka je bila domaćin najslađeg događaja u gradu. Kod Konta je u subotu održan “Puppy Pawty”, poseban događaj posvećen našim najmlađim i najslađim prijateljima – štencima. Sve je organizirao Azil za pse riječkog Društva za zaštitu životinja.

Posjetitelji su uživali u večeri ispunjenoj druženjem, edukacijom i zabavom a zvijezde večeri bili su štenci trenutno smješteni u Azilu za pse. Posjetitelji su mogli maziti i družiti se s ovim preslatkim psićima, uz pomoć volontera i zaposlenika azila koji su odgovarati na sva pitanja te pomagali u odabiru savršenog novog prijatelja.

Kristijan Orešković, profesionalni trener za pse, odgovarao je na pitanja o odgoju štenaca, rješavanju problema pri odrastanju te kako biti odgovoran vlasnik. Mladen Mirić, dr. med. vet., pružio je stručne savjete o medicinskim potrebama štenaca i kako osigurati zdrav suživot s njima.

Više u video prilogu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari