NE PROPUSTITE PRILIKU

Riječani, u utorak iskoristite pravo na besplatnu pravnu pomoć Pravne klinike!

Foto: Ilustracija

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć u srijedu 25. studenog 2020. od 11:00 do 15:00 sati, u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zbog epidemiološke situacije, potrebno je rezervirati termin na broj telefona 051 211 888 (svakim radnim danom od 10 do 16 sati). Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Za više informacija, građani se mogu  javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org, broj telefona 051 211 888 ili mobitel 091/211-8882

Uslijed pandemije korona virusa, sve više ljudi ostaje bez posla ili ima pitanja vezana uz kršenja njihovih radničkih prava, a nedavno je završio i “moratorij” ovrha te mnogi naši sugrađani trebaju pomoć u vezi ovih, ali i raznih drugih pravnih pitanja. Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, podsjećamo da sve žrtve svih oblika nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari