Riječanin pokrenuo genijalnu akciju i uz pomoć sugrađana uplatio lijepi iznos za malu Milu!

“Nisam privatnik, ugostitelj… ali mogu još malo pomoći”, napisao je na svome Facebook profilu Riječanin Željko Ercegovac

Dosjetio se vrlo jednostavne ali i vrlo efikasne ideje kako da iskoristi moć i snagu društvene mreže za pomoć bolesnoj Riječanki Mili Rončević.

Evo što je učinio, njegovim riječima:

Ekipa,

idem još jednom ovako a ja sam svoje još jučer uplatio. Nisam privatnik, ugostitelj…itd. ali mogu još malo pomoći.
Od ovog trenutka do subote u ponoć za svaku podjelu ovog posta uplatit ću 1 kunu. Na vama je da što više podjelite!“, napisao je u objavi.

I akcija je urodila plodom – itekako!

Ni sam Željko Ercegovac nije očekivao toliko brz i toliko plodonosan odaziv sugrađana.

Ekipa,

iskreno nisam očekivao ovako veliki odaziv ali nadam se da sam potaknuo barem mali dio ljudi da uplati makar 10,00 kn. Ja sam zaustavio ovu akciju na 4.000 podjela i dodao još 1.000 za ljude koji nemaju priliku podijeliti ovo. Obećao sam do ponoći ali stvarno vas je puno! Hvala vam svima! ❤️

Mila od mene imaš 5.000,00kn ozdravi!“, napisao je presretni Riječanin koji je na ovaj način uz pomoć sugrađana dao jako lijepi doprinos prikupljanju donacija za skupo liječenje Mile Rončević u inozemstvu.

Oni koji žele uplatiti novac mogu to učiniti na račun: HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Povezani VIDEO: