(RIJEČANIN TV) Predblagdansko druženje čelnika Županije s novinarima riječkih medija

Foto: Riječanin

Župan Komadina zahvalio se svim predstavnicima medija koji prate Primorsko-goransku županiju

Župan Zlatko Komadina i predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić sa suradnicima održali su danas tradicionalni predblagdanski prijem, druženje s urednicima, direktorima i novinarima riječkih medijskih redakcija.

Župan Komadina zahvalio se svim predstavnicima medija koji prate Primorsko-goransku županiju.

“Nije vama i nije nama lako. Radimo na tome da ono što se zbiva u javnom sektoru dođe do građana. Danas živimo u digitalnom dobu gdje se vijest širi u par sekundi i treba na sve reagirati na vrijeme. Mislim da smo radili u interesu građana koji će to i ocijeniti. Vama nije lako jer imate svoje vlasnike koji se često miješaju sa svojim stavovima u uređivačku politiku. Takvo je sada vrijeme a pamtim i vremena kad su odnosi s medijima bili društveno odgovorniji. Većina vas radi sjajno svoj posao i hvala vam na tome. Mislim da je sve skupa dobra slika naše županije, a tako bi trebalo i ostati“, rekao je Komadina osvrnuvši se na 2019. kao dobru godinu: „Ono što smo zacrtali smo i ostvarili, a moramo odgovorno trošiti na dobrobit naših građana”, zaključio je Komadina.

Novinarima na suradnji i praćenju Županijske skupštine zahvalio se predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić. Rekao je kako se kroz 2019. održalo 10 Županijskih skupština na kojima se glasalo u 160 točaka, a izdvojio je točku izlaska iz stečaja 3. maja:

“Priča 3. maja još uvijek nije gotova a o njemu se nadam da ćemo još ljepše i bolje pričati u 2020. godini.”, rekao je Fabijanić zahvalivši se još jednom svima na druženju.

U ime svih novinara riječkih redakcija nastavak dobre suradnje sa Županijom zaželio je novinar Novog lista Edi Prodan.

Foto & video: Riječanin/Mateo Levak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari