(RIJEČANIN TV) Riječko Društvo za zaštitu životinja predstavilo preslatki kalendar za 2020. godinu. Evo zašto ga morate imati!

Preslatke njuškice i šapice pasa i mačaka mogu krasiti i vašu sobu, dnevni boravak, kuhinju… po simboličnoj cijeni, a sav utržak ionako ide Azilu za napuštene pse Društva za zaštitu životinja Rijeka

Ugodno riječko prijepodne – bez kiše – iskoristile su volonterke riječkoga Društva za zaštitu životinja Marija Saršon, Blanka Tijan i Pavica Štimac kako bi u samom središtu Rijeke promovirale upravo iz tiska izašao novi kalendar za 2020. godinu Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Zvijezde kalendara, a tko bi drugi, psi i mace – štićenici riječkog Azila za napuštene pse Društva za zaštitu životinja Rijeka! Preslatke njuškice i šapice pasa i mačaka mogu krasiti i vašu sobu, dnevni boravak, kuhinju, garažu… po simboličnoj cijeni, a sav utržak ionako ide Azilu za skrb o napuštenim macama i psima.

Na mostu ispred njihova “partnerskog” lokala, Caffe bara Striga, razgovarali smo s volonterkama Društva. Pogledajte što su nam rekle!

Ovaj lijepi kalendar nesumnjivo će razveseliti mnoge ljubitelje životinja!

Iz Društva poručuju kako kupnjom ovog kalendara ne samo pomažete mnogim šapicama, već vam kalendar može poslužiti i kao prigodan i jedinstven poklon za nadolazeće blagdane!

Kalendar možete kupiti u Caffe baru Striga i nakon održane promocije, a prodavat će ga i volonteri na štandu na Korzu – kada to vremenske prilike dozvole. O ostalim prodajnim mjestima iz Azila će izvijestiti naknadno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari