APEL VOZAČIMA

Riječanka uputila dirljiv apel vozačima: “Ovo je Miška, maca koja je sinoć izgubila život u centru Križišća”

Foto: Facebook - Google Maps

Riječanka Linda i njezina obitelj ostali su bez svoje ljubimice Miške koja je stradala pod kotačima vozila

KažU da mačke imaju devet života, i to je vjerojatno točno – uvjerio se u to svatko od nas barem nekoliko puta. No, najlošije im ide na cestama, prelazak prometnice najveći je izazov za njih…

Sreće nije imala ni Miška, mezimica vlasnice Linde i njezine obitelji. Miška je stradala pod kotačima vozila u centru Križišća, a vlasnica se od nje oprostila dirljivom objavom na društvenim mrežama koja je ujedno i apel vozačima da bolje paze na mala četveronožna stvorenja koja prelaze cestu.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

APEL VOZAČIMA – usporite kad vozite kroz naselja!

Ovo je Miška, maca koja je sinoć izgubila život u centru Križišća, na cesti iznad naše kuće, iz pravca Šmrike ?. Netko ju je udario automobilom i uginula je od unutarnjih povreda.

Da bar nije tako brzo vozio…možda bi imala šansu da preživi.

A ovako nas je zauvijek napustila sa nepunih 3 godine života. Prekratak je to mačji život ?. Miška je imala nas, svoje ljude koje je neizmjerno voljela. I mi smo voljeli nju ❤.

Imala je i sestru Sivu s kojom je odrasla jer smo ih zajedno udomili. Bile su nerazdvojne ?. Danas ju Siva cijeli dan traži po kući ne znajući da se nikad neće vratiti….?

Miška nikad više neće krasti čarape, ludovati po krevetu, piti vodu iz slavine i žicati poslastice. Nikad više neće loviti bube sa svojim bijelim čarapicama i sanjati mačje snove ?. Nikad nas više neće uveseljavati svojim glupostima…A u ovom korona ludilu, tako je malo razloga za osmijeh ?.

Neutješni smo ?. Nekom je to “samo mačka koja je izletila pod auto”, a nama je bila član obitelji ❤. Nikad se ni nije udaljavala od kuće jer je bila sterilizirana. Sve do sinoć… kad ju je mačja znatiželja koštala života.

A moglo je biti drugačije da taj netko nije toliko brzo vozio… Možda bi maca uspjela preživjeti, i možda ne bih danas djeci brisala suze… toliko da ne stignem ni svoje pobrisati ??.

Ljudi…sjetite se ovog posta i usporite kad vozite kroz naselja. Sjetite se Miške ❤?.

I molim vas… uzmite trenutak vremena i podijelite objavu da osvjestimo ljude da pripaze na životinjice u prometu ❤.“, objavila je Riječanka.

?*** APEL VOZAČIMA – usporite kad vozite kroz naselja! ***?

Ovo je Miška, maca koja je sinoć izgubila život u centru…

Objavljuje Linda JurecSrijeda, 24. ožujka 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari