SJAJAN USPJEHuspjeh

Riječanke izdominirale u Kairu: Klub Primorje Aqua Maris osvojio čak osam medalja na Heliopolis kupu!

Idi na originalni članak

Plivačice Kluba umjetničkog plivanja Primorje Aqua Maris briljirale su na 28. Heliopolis Cupu održanom u Kairu, osvojivši čak osam medalja u različitim disciplinama. Matea Butorac donijela je zlato u umjetničkom solu, dok su njezine klupske kolegice Petra Premuš i Mia Segarič osigurale srebro i broncu u tehničkim izvedbama.

Oglas

Osim individualnih uspjeha, parovi iz Primorja također su ostvarili izvrsne rezultate. Segarič i Leonarda Zec osvojile su drugo mjesto u umjetničkom duu, dok su Nora Ljubetić i Dora Stanković zauzele treću poziciju. Tehnički tim, u kojem su nastupile Segarič, Ena Peričić, Mia Cvijić, Erin Krejačić, Rita Rančev, Vita Pavletić, Paula Biagini i Katja Bedić, osvojio je srebro, a jednako uspješan bio je i umjetnički tim s dodatnim članicama poput Premuš i Čop.

Akrobatska rutina donijela je treću ekipnu srebrnu medalju za Riječanke, zahvaljujući izvrsnom nastupu tima koji su činile Premuš, Segarič, Zec, Ljubetić, Stanković, Biagini, Rančev i Pavletić.

Uz natjecatelje, Primorje AM je bilo zastupljeno i u sudačkim redovima, gdje su predsjednica kluba Sanja Pavić i trenerica Marija Šavko sudjelovale u ocjenjivanju natjecanja, dajući dodatni doprinos uspjehu kluba na ovom prestižnom međunarodnom događaju.

Exit mobile version