HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Riječka glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova pomaže kolegama iz Petrinje i Siska!

Foto: Pixell/Facebook
Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova, u suradnji s Kanalom RI,  pokrenula je inicijativu “Ronjgov za Lhotku” kojim želi osvijestiti javnost o važnosti glazbe te potaknuti na pomoć sisačkoj Glazbenoj školi Frana Lhotke kojoj je hitno potrebna obnova nakon stradanja u potresu.
Učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Rijeka tako su se uključili u akciju sakupljanja sredstava za obnovu Glazbene škole “Fran Lhotka” u Sisku;  Svake srijede navečer nastupaju na Kanalu RI u emisiji “Učionica”,  a sve kako bi potakli gledatelje na pomoć u potresu stradaloj glazbenoj školi.
Cilj je prikupiti 200.00,00 eura potrebnih za obnovu škole; sosjećajući s kolegama i prijateljima, dogovorili su s Kanalom Ri sudjelovanje u emisiji “Učionica” srijedom u 18.50 sati, u kojoj će učenici svirati za prijatelje iz Siska i Petrinje. Voditeljica emisije je Dolores Vlahov Paulić. 
Prva emisija je održana 20. siječnja i u njoj je predstavljen cilj akcije. Ronjgovci će sudjelovati u emisijama “Učionica” svake srijede do kraja veljače, do kada traje akcija prikupljanja sredstava.
Uključiti se možete i vi putem sljedećeg linka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari