UZ MJERE ZAŠTITE

Riječka tržnica: Zatvoreni objekti od sutra ponovno rade!

Foto: Ilustracija (Riportal.hr/M. Levak

Rijeka plus d.o.o. će na tržnicama osigurati djelatnike koji će prevenirati stvaranje gužvi

Od subote, 28. ožujka  odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ponovo se uspostavlja rad zatvorenih objekata u sastavu riječkih tržnica uz strogo poštivanje mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te dodatnih mjera.

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. ožujka ponovno je dozvoljen rad specijaliziranim trgovinama u sklopu tržnica koje prodaju prehrambene proizvode, higijenske potrepštine te poljoprivrednim trgovinama i onima koje prodaju hranu za životinje.

Sukladno tome, otvaraju se zatvoreni objekti na riječkim tržnicama kojima upravlja Rijeka plus d.o.o.

Zatvoreni objekti Centralne tržnice, Tržnice Brajda i Tržnice Zamet, od sutra, 28. ožujka  rade prema redovnom radom vremenu zatvorenih objekata na tržnicama kojima upravlja Rijeka plus d.o.o.

Rijeka plus d.o.o. će na tržnicama osigurati djelatnike koji će prevenirati stvaranje gužvi, a jasne upute o pravilima ponašanja za kupce i prodavače bit će istaknute na svim ulazima u zatvorene prostore tržnica te postavljene na vidljiva mjesta u prodavaonicama.

Na ulazima će se za korisnike osigurati punktovi s dezinfekcijskim sredstvima za ruke, također uz istaknute obavijesti o općim mjerama smanjenja rizika od zaraznih bolesti.

Primjenjivat će se mjere pojačane higijene i svakodnevnog čišćenja i dezinficiranja svih prostora zatvorenih objekata na tržnicama.

Mole se svi kupci i zakupci da se strogo pridržavaju svih do sada, od strane nacionalnog Stožera civilne zaštite, propisanih higijensko – sanitarnih mjera u cilju sprječavanja širenja zaraze korona virusom te da poštuju sve naputke djelatnika Rijeka plus d.o.o. koji će kontrolirati provođenje mjera zaštite i samozaštite od zaraze korona virusom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views