BOŽIĆNICA OD 4.000 KUNA

Riječka tvrtka isplaćuje velike božićnice; Ukupno tijekom godine isplatili nagrada u iznosu od 12.500 kuna!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

JGL će svojim zaposlenicima u prosincu za trud i rezultate ostvarene u protekloj godini isplatiti neoporezivu nagradu i božićnicu u ukupnom iznosu od 4.000 kuna

Time će zaposlenici u toj tvrtki u 2021. godini, povrh osnovne plaće, primiti paket neoporezivih benefita u iznosu od 12.500 kuna. Odluku o nagrađivanju zaposlenika zbog realiziranih rezultata donio je Upravni odbor JGL-a, izvijestili su iz riječke tvrtke.

„Više nego ikada do sada, naši su se zaposlenici angažirali i dali sve od sebe da i ove godine, unatoč posebnim okolnostima prouzročenima pandemijom, ostvarimo pozitivan trend poslovanja. Uspjeli smo učvrstiti tržišne pozicije i stvoriti preduvjete za nove poslovne iskorake u budućnosti. Upravni je odbor odlučio nastaviti s ulaganjima u najvrijednije u JGL-u, a to su naši ljudi“, kaže Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.

Iz JGL-a naglašavaju kako su nedavno donijeli desetogodišnju poslovnu strategiju, kojom nastavljaju stremiti društvu najboljih svjetskih igrača u farmaceutskoj industriji. Uz fokus na tri terapijska područja – gripu i prehladu, oftalmologiju i dermatologiju, strateški prioriteti odnose se na ulaganja u vlastiti intelektualni kapital, uz povećavanje kapaciteta proizvodnje i istraživanja i razvoja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari