LICITACIJA

Riječka tvrtka Parve na 20 godina preuzima prvi paviljon na glavnoj tržnici

Idi na originalni članak

Riječka tvrtka Parve, predvođena direktorom i osnivačem Matijom Blaževićem, dobila je zakup prvog paviljona na glavnoj tržnici u Rijeci. Ova odluka donijeta je nakon današnje licitacije, u kojoj su sudjelovale tri tvrtke. Parve je postigao cijenu od 16,20 eura po kvadratnom metru za prostor od 943 četvorna metra, pobijedivši tako konkurenciju, uključujući Damira Čarlija Čargonju i njegovu tvrtku Novi turizam, koji su odustali nakon što su ponudili 16 eura po kvadratu.

Oglas

Također, treća tvrtka koja se prijavila za licitaciju, Plejada projekt j.d.o.o., nije uspjela proći jer njihova prijava nije bila uredna, budući da nisu dostavili sve potrebne dokumente.

Parve će tako u narednih 20 godina imati ključnu ulogu na riječkoj tržnici, s jasnom vizijom o razvoju i unapređenju ponude za građane.

Tim povodom, direktor tvrtke Pavre Matija Blažević za Riportal je otkrio detalje i planove za budućnost.

“Vizija je u navedenom objektu istaknuti šaroliku gastro scenu uz gostovanja poznatih hrvatskih, a i inozemnih chefova uz naglasak na lokalne namirnice. Također, planirana je organizacija gastro festivala, kulturnih radionica, predavanja, predstava i ostalih zabavnih te kulturnih manifestacija,” kazao je.

Exit mobile version