DONACIJA IZ AKCIJE “ORMAR LJUBAVI”

Riječka udruga studenata CroMISC donirala Dječju bolnicu na Kantridi

Udruga studenata CroMISC Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci predala je donaciju prikupljenu u sklopu humanitarne akcije “Ormar ljubavi” koja je provedena u veljači ove godine

Prikupljenim sredstvima kupljeni su projektor i platno za najmlađe pacijente Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju na Kantridi.

Na vrijednom daru studentima se zahvalio ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić naglasivši da su pokazali socijalnu osjetljivost i osjećaj za doprinos zajednici, kao i dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. Goran Hauser koji je izarazio ponos mladim kolegama koji su pored učenja našli vremena i za dodatni angažman te predstojnica Klinike za pedijatriju doc. dr. Iva Bilić Čače koja je udruzi uručila zahvalnicu.

Voditeljica akcije “Ormar ljubavi”, studentica Medicinskog fakulteta Angelina Krmpotić objasnila je da je akcija prodaje rabljene odjeće organizirana 18. veljače kada je prikupljeno 4000 kuna za donaciju Klinici za pedijatriju, dok je ostatak odjeće prikupljene u akciji podijeljen udruzi Depaul koja brine o beskućnicima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views