RIJEČKE STEPENICE X2: Glamurozna modna manifestacija širi se na dva dana i dvije prekrasne lokacije!

Modna manifestacija koja ove godine slavi svoju desetu obljetnicu veliki jubilej proslavit će na čak dvije modne večeri na dvije jedinstvene lokacije

10. Riječke stepenice, najglamurozniji ljetni event u Hrvatskoj, u kolovozu predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci!

Modna manifestacija koja ove godine slavi svoju desetu obljetnicu veliki jubilej će proslaviti u čak dvije modne večeri na dvije jedinstvene lokacije.

U petak 26.kolovoza 1. modna večer 10. Riječkih stepenica održati će se kao i do sad na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske .

2. večer preselit će u subotu 27. kolovoza prvi put na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova.

Ulaz na manifestaciju obje večeri je slobodan za sve posjetitelje .

Projekt godinama spaja modu i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena nova kampanja 10. Riječkih stepenica koja će ubrzo biti predstavljena kao i svi sudionici manifestacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari