HUMANITARNA AKCIJA

Riječke učenice časte palačinkama na Korzu! Prikupljeni novac namijenjen je žrtvama obiteljskog nasilja – ženama i djeci!

Foto: kanal Ri

Miris palačinki prožima riječki Korzo, gdje dizajnerice iz Građevinske i tehničke škole Rijeka do 17 sati pripremaju ukusne palačinke te ih dijele prolaznicima, u zamjenu za dobrovoljne priloge. Svi prikupljeni dobrovoljni prilozi namijenjeni su za Dom Svete Ane – dom za žene i djecu, žrtve obiteljskog nasilja.

Foto: kanal Ri

Ova inicijativa naišla je na pozitivan odjek među građanima Rijeke, koji mahom podržavaju ovu hvalevrijednu akciju. Dizajnerice se trude da svaka palačinka bude pripremljena s ljubavlju i pažnjom, stoga požurite na riječki Korzo i zasladite se palačinkom ‘s nogu’.

Foto: kanal Ri

Ova akcija pokazuje snagu solidarnosti među mladima i važnost podrške lokalnoj zajednici. Stoga, ne propustite priliku podržati ovu plemenitu inicijativu i svojim simboličnim doprinosom pružite podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Foto: kanal Ri
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari