Riječki anđeli pozivaju Riječane da pomognu teško bolesnoj majci s četvero malodobne djece!

Foto: Ilustracija s dosadašnjih akcija Riječkih anđela

Nakon što je obitelji Lovorke Sinjeri osiguran krov nad glavom, Riječki anđeli pozivaju na novu humanitarnu akciju opremanja i uređenja stambenog prostora za bolesnu majku i njezino četvoro djece

Riječki anđeli, grupa građana Riječkih Humanitaraca, a uskoro i organizirana udruga, Kristijan Kiki Hosi , Nona Nada, Alan Kulundzich Juranich, Mahmić Hus i mnogi drugi, organizirala je tiskovnu konferenciju povodom dodjele gradskog stana, samohranoj bolesnoj majci oboljeloj od multiple skleroze sa četvero malodobne djece.

Radi se o gospođi Lovorka Sinjeri, Riječanki koja živi u podstanarskom smještaju u starom i trošnom stanu budući nije u mogućnosti naći drugi adekvatniji smještaj jer ju nitko ne želi primiti s četvero djece.

Za kretanje koristi i invalidska kolica i u većini aktivnosti ovisi o pomoći druge osobe. Nad njom je provedeno vještačenje i utvrđena je prijeko potrebna pomoć i njega druge osobe u punom opsegu u adekvatnom stambenom prostoru.

Kako se radi o izrazito teškom socijalno zdravstvenom i humanitarnom slučaju, u namjeri da majci pomognu, a djeci omoguće dostojno djetinjstvo, zauzeli su se da se obitelji pomognu dodjelom gradskog stana. Ovom prilikom se zavaljuju Gradu Rijeci i Centru za socijalnu skrb.

Svjesni da je potrebitih u gradu mnogo, ‘Riječki anđeli’ nisu stali na ovoj plemenitoj inicijativi već su u međuvremenu proveli humanitarnu akciju ‘Uskrs svima od vrata do vrata’ u kojoj su 30-tak za obitelji s djecom, invalidima i obiteljima radnika 3.maj s djecom uljepšali uskrsne blagdane donacijama hrane koju su prikupili i donirali naši sugrađani. Sve su objavili i na facebook grupi Riječki anđeli i na taj način transparentno pokazali da je pomoć stigla u prave ruke.

Nakon što je obitelji Lovorke Sinjeri osiguran krov nad glavom, Riječki anđeli pozivaju na novu humanitarnu akciju opremanja i uređenja stambenog prostora za bolesnu majku i njezino četvoro djece:

‘Dragi naši dobročinitelji donatori, da nema vas, ni mi mali humanitarci ne bi postojali. Upravo ste vi ti koji ste nam dali volju za daljnju borbu. Doista je teško nahraniti sve potrebite obitelji u našem gradu. Dragi Riječani, idemo pomoći ovoj majci urediti stan koji treba ofarbati i opremiti. Kako naša bolesna sugrađanka nema sredstava jer je nesposobna za rad i nema svoje imovine pozivamo sve da joj pomognu. Trenutno stanje doista boli. Djeca nemaju krevete za spavanje, stol na kojem mogu jesti, baš ništa. Molimo naše sugrađane koji su se bezbroj puta izdigli iznad svih, da nam se još jednom pridruže i doniraju što god mogu. U tu svrhu je otvoren i račun majke na koji možete donirati sredstva i kontaktirati nas na naše facebook profile ,Hvala vam svima dobri ljudi ,hvala Rijeka, istaknuo je Alan Kulundzich Juranich u ime Riječkih anđela .

Broj računa IBAN: HR6624020063103547305

Humanitarna akcija za obitelj Sinjeri Hvala!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari