NOVE MJERE U AZILU

Riječki azil ima važnu obavijest za sve volontere i buduće udomitelje!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Situacija s koronavirusom nije zaobišla niti naš riječki azil – Azil za pse ”Društvo za zaštitu životinja Rijeka” pa su tako na svom Facebook profilu obavijestili buduće udomitelje i volontere o mjerama koje se provode i kako će po novom funkcionirati dolazak u sam azil. 

Oglas

Poruku prenosimo u cijelosti:

”Dragi pratitelji naše stranice i obožavatelji naših azilanata!
Protekli sunčan vikend izmamio je iz domova mnogobrojne šetače i potencijalne udomitelje koji su došli na vrata našeg azila, u želji da im uljepšaju dan.
Zbog situacije sa Covidom, mi smo odlučili zaključavati ulazna vrata azila kako bi ulazak i izlazak posjetitelja bio kontroliran i odgovoran. Uveli smo i obavezno nošenje maskica i određena pravila” kazali su ih riječkog azila.
”Sve posjetitelje molimo da se prethodno najave kako bi ih dočekali volonteri koji su taj dan u azilu.
Potencijalni udomitelji moći će u pratnji volontera pogledati pse za koje su zainteresirani, a najava je obavezna kako bi se izbjegla grupiranja ljudi.
Svi donatori koji su pripremili deke, hranu ili konzervice, molimo da donacije ostave ispred vratiju azila, svaki dan od 9 do 15h.
Šetače, također molimo za prethodnu najavu, kako bismo ih najavili volonterima, koji će psa koji ide u šetnju ili na izlet, dopeljati do vrata azila” dodali su.
”Zahvaljujemo svima koji usprkos trenutnoj situaciji, misle na naše azilante, posjećuju naš azil, doniraju i trude se šetnjama uljepšati im dane dok čekaju zauvijek dom” zaključili su iz riječkog azila.
Exit mobile version