Riječki CTK organizira besplatne radionice “Korištenje računala“ za nezaposlene osobe

Foto: Grad Rijeka

Upisi na edukaciju u Centru tehničke kulture Rijeka otvoreni su do ponedjeljka, 30. rujna. 2019. godine

Kako pravilno uređivati tekst u Wordu, napraviti cirkularno pismo, dodati brojeve stranica u dokumentu, pripremiti podatke za ispis u Excelu te kako najefikasnije iskoristiti sve funkcije koje najpoznatiji program s proračunskim tablicama nudi, samo su neki od trikova koje ćete naučiti na edukaciji Korištenje računala.

Program je zamišljen da vas u kratkom periodu pripremi za korištenje računala u poslovanju, jer se danas teško sjetiti zanimanja za koje vam ne trebaju digitalne vještine. Potrebno je bar osnovno znanje korištenja računala, Interneta, Worda ili Excela. Ako se ne osjećate najsigurnije ili često trošite puno vremena tražeći način da riješite svoje vjerojatno jednostavne zadatke na računalu, iz CTK Rijeka pozuvaju vas da upišete edukaciju Korištenje računala.

Tečaj u trajanju 40 školskih sati bit će utorkom i četvrtkom od 10 do 12:30 u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, 1.kat. Tečaj počinje 1. listopada, a završava 14. studenog 2019. godine. 

Upisi na edukaciju otvoreni su do ponedjeljka, 30. rujna. 2019. godine.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama

Program je namijenjen isključivo nezaposlenim hrvatskim državljanima koji svoj status mogu dokazati potvrdom o vođenju u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili ukoliko nisu u evidenciji HZZ-a potpisivanjem Izjave o statusu nezaposlenosti. Osim toga, važno je ispuniti online prijavnicu kojoj je potrebno priložiti navedenu potvrdu ili izjavu.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac na stranicama CTK; www.ctk-rijeka.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari