'IMAJU FIGU U DŽEPU ILI GDJE VEĆ'

Video | Riječki glazbenik i prijatelj Leta 3 uoči finala: ‘Eurosong stiže u Rijeku ako žiri ne bude škrt, publika je naša’

‘Let 3 je uvijek radio na originalnosti, ne na kopiranju uzora, izričaj im je specifičan, neuhvatljiv, njihovim riječima nečuven. Toliko su bizarni u izričaju da je drugom potpuno neponovljivo, neuhvatljivo’. Više u videoprilogu!

Vlado Simcich Vava, glazbenik, gostovao je s Idom Balen u RTL-u Danas.

“Čuo sam se s Mrletom da provjerim stanje u kampu, sve je izvrsno, sve štima, Prlja je dobro, glas je oporavljen. Vjerujem da će biti večeras u punoj formi, da će razvaliti kao i do sada. Pokazali su umijeće”, govori.

Kakve su im šanse jer 25. nastupaju?

“Ja inače nisam tip koji prati Euroviziju, siguran sam da je to velika prednost, ostat će glasačima itekako u uhu i oku, pogotovo jer će video biti izuzetno bitan, performans ih je doveo i do mjesta gdje jesu. S Dore su izašli kao genijalni pobjednici, a ovdje im se ne zna kraj”, tvrdi.

Nije pak htio otkriti hoće li Let 3 promijeniti svoj nastup.

“Siguran sam da uvijek imaju neku posebnu figu u džepu ili negdje drugdje”, navodi.

Zaludili su mase, u čemu je stvar?

“Let 3 je uvijek radio na originalnosti, ne na kopiranju uzora, izričaj im je specifičan, neuhvatljiv, njihovim riječima nečuven. Toliko su bizarni u izričaju da je drugom potpuno neponovljivo, neuhvatljivo”, govori.

“Da živim još deset života nikad ne bih uspio sročiti takvu pjesmu”, dodaje.

Hoće li pobijediti? Dolazi li Eurosong u Rijeku?

“Siguran sam da Let 3 pobjeđuje što se tiče glasova publike, tu sam siguran, ako žiri ne bude škrt, iduće godine Eurosong vidimo u Rijeci. Neka se snađu kako god, bilo bi sjajno”, zaključuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari