Riječki književnik Jan Bolić u srijedu u Rijeci predstavlja svoju zbirku poezije Trenutci

Nedavno objavljeno drugo izdanje zbirke „Trenutci“ Jana Bolića izlazi s preporukom bloga Čitaj knjigu, a Alis Marić zapaža da je Jan svoje nedostatke pretvorio u vrline, a svoj život pretočio u nadahnjujuću životnu priču

Trenutci vedrine i suosjećanje s prirodom i drugim ljudima ključ je životnog zadovoljstva, poruka je zbirke poezije Jana Bolića Trenutci, koju će autor predstaviti u Rijeci 18. prosinca u 18 sati u dizajn storeu BuRa, Matije Gupca 13b.

Zbirkom poezije „Trenutci“ Jan Bolić dokazuje zašto je mnogima uzor i inspiracija – u svojim pjesmama demonstrira borbenost i pozitivan stav prema svojoj bolesti i prema svijetu oko sebe.

Monika Herceg kaže da Jan u svojoj poeziji uspostavlja iskren dijalog sa samim sobom, dok Alis Marić na Čitaj knjigu preporučuje Janovu zbirku jer je Jan svoje nedostatke pretvorio u vrline, a svoj život pretočio u nadahnjujuću životnu priču.

Zbirka poezije „Trenutci“ Jana Bolića objavljena je u drugom izdanju u nakladničkoj kući Beletra. Na predstavljanju u dizajn storeu BuRa Jan Bolić odgovorit će na pitanja o svom današnjem doživljaju zbirke poezije prvi put objavljene prije tri godine, a o njegovoj zbirci poezije govorit će blogerica Alis Marić i urednica Sandra Pocrnić Mlakar, a Damir Selimović će pročitati ponešto iz knjige.

Jan Bolić, rođen 1995. godine u Rijeci, pisac je koji boluje od progresivne bolesti spinalne mišićne atrofije tipa 2, zbog koje može pomaknuti samo jedan prst, ali njime uspijeva pisati i stvarati književna djela.

Dosad je objavio tri knjige – zbirku poezije “Trenutci” (2016.), zbirku poezije i proznih zapisa „Može biti lijepo“ (2017.) i kriminalistički roman „Težina stvarnosti“ (2018.), koji je 2019. objavljen i u drugom izdanju.

Otkako se prije tri godine pojavilo prvo izdanje zbirke „Trenutci“, Jan Bolić objavio je svoj prvi roman „Težina stvarnosti“, redovito piše blogove za Blogosferu Večernjeg lista i brojne čitatelje inspirira i motivira svojim tekstovima i izrekama na društvenim mrežama, šalicama i torbama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari