ZA MLADE UMJETNIKE

Riječki studenti organiziraju humanitarna predavanja i radionice; Prijavite se!

Foto: Ilustracija/Facebook/Mladi u suvremenom društvu

Prijave radova za humanitarnu izložbu projekta Rikula su otvorene, a traju do 10. ožujka 2021. godine. Za sudjelovanje se možete prijaviti putem obrasca, a za više informacija posjetite web stranicu eSTUDENTa.

Riječki tim eSTUDENT mreže, koji je zadužen za realizaciju projekata humanitarnih aktivnosti, ove godine po prvi puta organizira humanitarni projekt s čak tri vrste događaja, a zove se Rikula. Događaj uključuje predavanja i radionice, a završava s humanitarnom izložbom.

Kroz ovaj jedinstveni projekt, sudionici će moći saznati i naučiti nešto više o kulturi i umjetnosti, te se i sami okušati u izradi nekog rada na radionicama.

Ono po čemu je ovaj projekt posebice značajan je zbog humanitarne izložbe koja započinje 25. ožujka. 2021. godine u Rijeci. Na natječaj za humanitarnu izložbu mogu se prijaviti radovi izrađeni u bilo kojoj likovnoj, fotografskoj ili kiparskoj tehnici, ali je bitno da odgovaraju temi natječaja, a to je voda. Također, prijaviti se mogu svi sudionici koji imaju trenutno boravište ili prebivalište u Hrvatskoj te imaju pravo na predaju samo jednog rada. Stručan žiri birat će tri najbolja rada, a četvrti će odabrati publika.

Posjetitelji će imati priliku uživati u izloženim radovima, a sva prikupljena sredstva od ulaznica, bit će donirana u humanitarne svrhe.

Ne ustručavaj se pokazati svoju umjetničku stranu, prijavi se, Rikula te čeka!

Ako želiš saznati više informacija o udruzi eSTUDENT i drugim projektima, posjeti web stranicu ili društvene mreže Instagram, Facebook i LinkedIn. Sve novosti vezane uz rad udruge saznaj prijavom na newsletter.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari