RIJEKA ADVENT: Evo tko će nas danas zabavljati na Korzu i trgovima uz Korzo!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

I večeras se nastavlja veselo adventsko raspoloženje u Rijeci!

Advent na Trgu 128. brigade HV: Mješoviti pjevački zbor KUD Halubjan

Mješoviti pjevački zbor „KUD Halubjan“ Viškovo postoji već više od 100 godina, prvi put se spominje 1908. godine. Svoje dugogodišnje djelovanje proslavio je izdanjem knjige ” Pjevački zbor KUD- a Halubjan kroz povijest”.

Danas Zbor ima 30-ak aktivnih članova, pjeva četveroglasno, a od 2006. godine neprestano je pod vodstvom dirigenta Badjuk Zorana. U svom repertoaru sadrži pjesme na čakavskom izričaju, zabavne pjesme, duhovne, crkvene, domaće, strane i klapske pjesme prilagođene zborskom izvođenju.

Sudjeluje na svim važnim događanjima i blagdanima u svom mjestu, u našoj županiji, Istri , a ponekad u inozemstvu.

Advent na Kobleru: Living Stones band

Living Stones band zabavljati će sve posjetitelje Adventa na Koblerovom trgu poznatim hitovima.

Ri gastro Advent: Acoustic life trio

Acoustic life trio je band koji je sačinjen od tri člana, vokala, gitare i bas gitare. Bend svira popularne domaće i strane hitove.

Do sada, sve svirke koje su održali, bile su popraćene iznimno velikim brojem posjetitelja i to zbog fantastičnog “štimunga” koji je na njihovim nastupima neizostavan.

Advent na Korzu: Adventski ples uz Halubajke Viškovo

Plesni Udruga Halubajke Viškovo su mažoretkinje koje okupljaju djevojčice i djevojke od 3 do 25 godina, koje su željne druženja, plesa, putovanja i zabave.

Prepoznatljive plavo-bijele uniforme, odabrale su na samom početku djelovanja kao boje grada Rijeke, dok još općina Viškovo nije niti postojala. Osnutkom općine Viškovo, postaju dijelom same općine i prepoznatljive kao Halubajke Viškovo, koje svakim svojim korakom u svakom dijelu lijepe naše i u inozemstvu ponosno nose grb Viškova i predstavljaju ga.

U programu Rijeka Adventa otplesat će nekoliko koreografija.

Rijeka Advent: Vlakić Djeda Mraza

Od 10 do 13 i od 16 do 19 sati
17. do 23.12. od 16 do 20 sati
21., 24. i 25.12. i 31.12.2018. te 01.01.2019. – Vlakić ne vozi

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views