OD 30. RUJNA DO 2. LISTOPADA

Rijeka Boat Show i ove godine u riječkoj luci, tek je neznatno izmijenjen datum održavanja

Rijeka Boat Show 2022. održat će se od 30. rujna do 2. listopada ove godine, doznaje se od organizatora ove najveće nautičke manifestacije na sjevernom Jadranu

Datum održavanja neznatno je izmijenjen i precizno odabran shodno datumima održavanja ostalih sajmova nautike u široj regiji a kako se ne bi preklapali s istima, donosi Morski.hr.

– Preuzimajući odgovornost za sajam 2019. godine, zacrtali smo cilj, a to je vrlo snažan i relevantan sajam nautike u budućnosti. Recentna događanja u Rijeci i okolici, vezana za nautičku luku Porto Baroš i ostale investicije u nautici od strane inozemnih i domaćih snažnih kompanija, otvaraju nove perspektive i mogućnosti da Rijeka Boat Show uskoro bude snažan i relevantan sajam nautike a grad Rijeka ponovno postane ono što je oduvijek i bio, “Prvo more” većem dijelu Europe – poručuju iz organizacije sajma.

Nekoliko najvažnijih podataka o Rijeka Boat Showu:

  • Sajam nautike u Rijeci postoji od 1984. što ga čini najstarijim sajmom nautike na širim prostorima regije te je bio najvažniji i najsnažniji sajam u ne tako davnoj prošlosti.
  • Rijeka Boat Show od 2019-te godine ima nove organizatore sa snagom, hrabrošću i vizijom kojom najstariji sajam nautike u široj regiji ubrzanim tempom dovode na nekadašnje visoke razine i značaj u nautici.
  • Od 2019-te godine sajam je podignut na mnogo višu razinu u izvedbenom, marketinškom, i konceptualnom smislu.
  • Rijeka Boat Show je 2021. godine bio rasprodan u prostoru kojim je 2021. godine raspolagao.
  • U 2022. godini predviđeno je 8.000 posjetitelja u 3 dana održavanja.
  • Rijeka Boat Show je sajam na kojem izlagači zaista prodaju svoje proizvode i usluge!
  • Rijeka Boat Show je najpovoljniji sajam u odnosu na dobiveno i uloženo sa najnižim cijenama izlagačkih prostora u Republici Hrvatskoj i visokom marketinškom vrijednošću za izlagače.

– Dodatno nas ohrabruju i vesele postignuća proteklih godina unatoč Covid-19 ograničenjima, prvenstveno u smislu povećanja broja izlagača te izuzetni prodajni rezultati. Naime, protekle, 2021. godine prostor Rijeka Boat Showa je bio popunjen, rasprodan! Ove godine smo uz reorganizaciju prostora dobili dodatne izlagačke prostore te uz dodatna ulaganja u marketing očekujemo još više izlagača – zaključuju optimistični organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari