DVOSTRUKI PROGRAM

Rijeka Outdoor Weekend – u subotu planinarenje, u nedjelju nordijsko hodanje, majica “Rijeka Outdoor” dar za sudionike

Rijeka Outdoor Weekend” se nastavlja narednog vikenda i to dvostrukim programom koji će donijeti doista atraktivne sadržaje, a organizatori su pripremili i posebne darove za sudionike.

Rijeka Outdoor Weekend” se nastavlja narednog vikenda i to dvostrukim programom koji će donijeti doista atraktivne sadržaje, a organizatori su pripremili i posebne darove za sudionike. 

Ovaj odličan vikend započinje u subotu 18. studenog u 10 sati, kada će se sa Trga Grivica (pred Katedralom sv.Vida) okupiti ljubitelji planinarenja koji će, uz stručnog vodiča, krenuti na pohod rutom “Dva riječka brda”, atraktivnom laganom stazom: središte Rijeke – Kalvarija – Kozala – Hartera- Lujzijana – Bošket – Trsat – Titov trg. Planirano vrijeme trajanja ovog sjajnog programa je oko 3 sata. Ideja je da sudionici dožive i upoznaju malo drugačiju Rijeku. Pješačka staza na turistički atraktivan način povezuje najstarije dijelove grada, najpoznatije crkve, lokacije nekadašnje vodeće svjetske industrije s modernom Rijekom. Bit će to svakako zanimljiv dan koji ne bi trebalo propustiti.  

Turistička zajednica Grada Rijeke u suradnji s Nordic Walking Team Opatija te KŠR Gorovo nastavlja s odličnim programom “Rijeka outdoor” i to programom nordijskog hodanja i pješačenja, pa nedjelja nudi hodanje atraktivnom rutom “Staza bunkera”.

Riječki nordijski dan započet će u nedjelju 19. studenog u 9 sati okupljanjem sudionika na Drenovi (Cvetkov trg), otkud će kolona krenuti na pohod trasom na potezu: Drenova (Cvetkov trg) – šumski put – Pulac – Katarina – šumski put – Veli vrh – Drenova. Za ovu nedjelju organizatori su pripremili srednje zahtjevnu stazu dužine 9 km, uz predviđeno trajanje hoda od 2,45 sati. Radi se o izuzetno atraktivnoj stazi koja spaja prekrasnu prirodu i povijesne lokacije Rijeke i njene okolice. Naravno, organizatori su osigurali i štapove za hodanje. 

Turistička zajednica grada Rijeke je za sudionike subotnjeg i nedjeljnog programa pripremila i poseban dar – majicu “Rijeka Outdoor” koju će dobiti svaki sudionik, kao uspomenu i priznanje za sudjelovanje u ovom atraktivnom programu. 

Organizatori podsjećaju sudionike da koriste odgovarajuću opremu za aktivnosti u kojima sudjeluju, podsjećaju sudionike da u aktivnostima sudjeluju na vlastitu odgovornost te da organizator zadržava pravo izmjene rute u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. 

Prema svemu navedenom, bit će to još jedan sjajan aktivan vikend u Rijeci, na zadovoljstvo organizatora Turističke zajednice grada Rijeke i partnera, ali i svih sudionika kojih je sve više, što potvrđuje opravdanost organizacije ovakvih programa te njihovu kvalitetu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari