RIJEKA U KRETANJU: Sutra u tenisicama na posao!

U sklopu kampanje Rijeka u kretanju, Grada Rijeke, sutra u petak 18. rujna održat će se akcija „Na posao u tenisicama“ kojom su svi građani pozvani da na taj jedan dan službenu obuću zamijene onom najudobnijom – sportskom, odnosno tenisicama, i tako stave naglasak na kretanje i aktivan život.
Vrijeme je da odbacimo štikle, salonke, mokasine, japanke (ako ih još nosite) i ponosno obučemo tenisice! Sutra od vas očekujemo da na posao dođete u tenisicama, a onda uslikate, sebe, ekipu kako god, i šaljete fotografije u inbox službene Facebook stranice Rijeka u kretanju!
Subota, 19. rujna rezervirana je za centralni event, četvrti, već tradicionalni Art Molo longo. Veliki odaziv izlagača i posjetitelja prošlih godina bili su dovoljan razlog za nastavljanje tradicije, a u subotu ćemo se na lukobranu družiti od 10:00 do 18:00 sati. Ove godine, ovaj jedinstveni sajam umjetnosti u kretanju ugostit će više od pedeset umjetnika i kreativaca koji će samostalno urediti svoj dio najljepše morske šetnice i pokazati umjetničke radove i rukotvorine.

image

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari