Humanitarna akcija

‘RIJEKA ZA UKRAJINU’ U utorak u zajednici Talijana Rijeka humanitarna glazbeno-pjesnička akcija za pomoć narodu Ukrajine

U utorak 15. ožujka s početkom u 18 sati u zajednici Talijana Rijeka (Uljarska 1/II) održat će se humanitarna akcija za potporu i pomoć narodu Ukrajine. Prikupljat će se donacije za Medical Aid Committee in Zakarpattya te pomoć na žiro račun Ukrajinske Ambasade u Zagrebu.

U humanitarnoj akciji glazbeno-pjesničkog karaktera sudjelovat će umirovljena solistica riječke Opere, pjevačica Olga Kaminska (soprano) ukrajinskog porijekla te glumica Alida Delcaro. Uz njih će nastupiti i književnici Tomica Bajsić, pjesnik i predsjednik P.E.N. Centra, Tiziana Dabović, Laura Marchig, Nikica Petković, Mario Simonovich i Tea Tulić.

Organizatori ovog humanitarne akcije su Hrvatski P.E.N. Centar, UKPD “Dnjipro” – Rijeka (ukrajinsko kulturno- prosvjetno društvo), Zajednica Talijana Rijeka, Udruga Slobodna Država Rijeka i Portal Rijeka danas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari