RIJEKA ZNAČI LJUBAV: Patryk i Andreea upoznali se u Rijeci, vjenčali i vratili u Rijeku na medeni mjesec!

Foto: Facebook/Maatej Paluh Photography

Patryk Osuch iz Poljske i Andreea Osuch iz Rumunjske upoznali su se prije više godina u Rijeci kao dio Erasmus razmjene studenata

Vrlo brzo razvila se ljubav, a svemu je pridonijela i romantična atmosfera prirođena našem gradu koja se tečno prelijeva i u srca stanovnika, kako domicilnih tako i pridošlih.

Nekako u to vrijeme nastala je i ova fotografija koja lijepo ocrtava mladenački duh i energiju studenata na razmjeni.

Foto: Facebook

Uz ovakvu pozadinu “grada koji teče”, bilo je pitanje trenutka kada će buknuti ljubav između Patryka iz Poljske i Andree iz Rumunjske koja je upravo krajem ovoga ljeta zaključena i svečanim sklapanjem braka u Poljskoj.

Kada su počeli promišljati i razgovarati o tome kamo će na medeni mjesec, Patryk i Andrea brzo su se složili: odredište je moglo biti samo jedno – Rijeka! Grad u kojem su se upoznali, grad koji ih je povezao, grad kojem će se uvijek vraćati…

Ovih dana vratili su se u Rijeku na medeni mjesec, na mjesto koje ih je spojilo, kako bi između ostaloga i rekreirali fotografiju snimljenu na početku njihova studentskog života u Rijeci. Ali sada – kao muž i žena!

“Prije šest godina, kada smo snimili sličnu fotografiju (koja je i dalje pozadinska fotografija na mojem Facebook profilu), nitko od nas nije ni očekivao da ćemo se jednom ovdje vratiti kao gospodin i gospođa Osuch! Nekako se osjećam dužnim reći „hvala“ ovom prelijepom hrvatskom gradu, našoj obitelji Erasmus (a pretpostavljam i bureku), ali za mene će ta obveza uvijek doći s beskonačnim zadovoljstvom”, napisao je Patryk u svojoj Facebook objavi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views