LOKALNI IZBORI

Robert Marčelja najavio kapitalne projekte za Jelenje: Stvaramo nove vrijednosti i realiziramo projekte

Stoga slogan kampanje glasi “Dokazana snaga Jelenja” i vjerujem da ćemo u nedjelju ponovo dobiti podršku mještana, kazao je Robert Marčelja

PGS-SDP: Tim za Općinsko vijeće Općine Jelenje

Nova škola i dvorana, zdravstvena stanica, reciklažno dvorište, sanacija Dubine, LED rasvjeta, struja i internet na Hahliću, novi sportski centar u Dražicama, kao i fitness park uz Sušicu, obnovljena kola u Gašparovom mlinu, uređen trg u Podkilavcu, obnovljena sva dječja igrališta, kao izgrađena nova na području našeg Jelenja – sve su to projekti koje smo iz temelja izgradili, poručila je to koalicija PGS-SDP Jelenje na završnom skupu održanom u Domu kulture Dražice, a koji su mještani mogli pratiti putem interneta.

Kompletna snimka: Završni skup u Dražicama



Kandidat za načelnika Općine Jelenje i aktualni načelnik Robert Marčelja (PGS) kazao je kako su brojni projekti prvi put u povijesti jelenjske lokalne samouprave financirani sredstvima EU-a.

Stoga slogan kampanje glasi “Dokazana snaga Jelenja” i vjerujem da ćemo u nedjelju ponovo dobiti podršku mještana, kazao je Marčelja, dodajući kako su PGS i SDP najjače političke opcije u Jelenju.

Svoju podršku u Dražice je došao iskazati i Darijo Vasilić, predsjednik PGS-a i gradonačelnik Grada Krka, kao najuspješniji gradonačelnik u Hrvatskoj, a svoju podršku iskazao je i Robert Maršanić, predsjednik jelenjskog PGS-a.

Podrška najboljeg gradonačelnika u Republici Hrvatskoj



– Prioritet za iduće mandatno razdoblje je proširenje Dječjeg vrtića u Podhumu u vidu prave jasličke skupine. Sredstva su već osigurana iz EU i HR fondova, stoga će od rujna vrtić imati nove kapacitete za djecu.

Zajedničkim snagama s Primorsko-goranskom županijom izgradit ćemo dom za umirovljenike i potrebite kao ispostava Doma Kantrida. Izgradnja kanalizacije i proširenje vodovodne mreže dat će novu dimenziju i kvalitetu života svim našim naseljima.

Također, planira se proširiti i sama zgrada kroz dogradnju i rekonstrukciju, čime bi se stvorili uvjeti za upisati svu djecu s našeg područja. Drugi projekt po prioritetu svakako je Dom za starije i nemoćne u Jelenju, kod stare škole kod groblja.

Robert Marčelja – Dokazana snaga Jelenja



Ugovori su već potpisani. Izgradnja uz pomoć fondova Europske unije će započeti uskoro. Također, tu je i projekt proširenja groblja koji također ide kroz nekoliko mjeseci. Staru školsku zgradu u Jelenju stavit ćemo u funkciju gospodarstva i poduzetništva, u suradnji sa Županijom koja je i vlasnik samog objekta i pripadajućeg zemljišta.

Marčelja: Jedina smo politička opcija sa konkretnim programom i podrškom institucija s kojima ćemo izgraditi kapitalne projekte u budućem razdoblju

Također, proširit ćemo poduzetničku zonu Astra u Dražicama prema Dubini. U samoj Dubini mislimo izgraditi solarna elektranu, kao Greenfield investicija.

U idućem mandatnom razdoblju želimo kreirati 50 novih projekata, dosadašnji investicijski ciklus bio je veći od 50 milijuna kuna, a u iduće četiri godine želimo poboljšati Jelenje za 200 milijuna kuna ulaganja u naš zavičaj, zaključio je Marčelja.

Dokazano dobro: Robert Maršanić na čelu organizacijskog tima zaduženog za provođenje projekata

Prema anketama, Marčelja pobjeđuje u prvom krugu

Portal Naše Jelenje organizirao je internetsku anketu za mještane Općine Jelenje. Na reprezentativnom uzorku od 436 glasača mještani su najveću podršku dali aktualnom načelniku Robertu Marčelji, koji je osvojio je 61 posto glasova, što bi u praksi značilo pobjedu u prvom krugu izbora.

Drugo mjesto s 28 posto glasova podrške osvojio je kandidat nezavisne liste dr. Fedor Dorčić, a od pravovaljanih kandidacijskih lista ističu se još Suzana Šebelja Colnar iz Grobničke stranke s 8 posto glasova, dok je Ivoslav Ban, kao član HDZ-a osvojio svega tri posto glasova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari