Rotaract klub Rijeka predao donaciju Udruzi Rijeka 21 koja skrbi o osobama s Down sindromom

U prosincu prošle godine Rotaract klub Rijeka organizirao je tihu aukciju fotografija. Promovirani su time regionalni fotografi, a pomognut rad Udruge Rijeka 21

Rotaract klub Rijeka je izvršio službenu primopredaju donacije od 5.000 kn Udruzi za Down sindrom Rijeka 21.

U prosincu prošle godine Rotaract klub Rijeka organizirao je tihu aukciju fotografija, projekt prigodnoga imena “Psst”. Ovim projektom promovirana su 36 regionalna fotografa, a sam projekt imao je i dublje značenje. Rotaractovci su prepoznali važnost rada udruge Rijeka 21 i integracije osoba s Down sindromom u društvo te su prikupljali donacije s ciljem pomaganja rada ovoj udruzi.

“U ponedjeljak smo se družili s članovima Rijeka 21 i dogovorili da ćemo i u buduće nastaviti ovu divnu suradnju. Nadamo se da smo ovim činom i mi potakli svijest i razumijevanje makar djela javnosti prema osobama s Downom. 21. ožujka je svjetski dan osoba s Down sindromom i ovim putem pozivamo sve građane da makar na simboličan način pruže podršku i time ukažu na zaštitu prava, mogućnosti i potreba osoba s Down sindromom.”, poručuju iz Rotaract kluba Rijeka.

U subotu humanitarni Maškarani party u River pubu

Ukoliko želite biti u toku sa svim akcijama Rotaract kluba Rijeka, pratite ih na Facebook stranici Rotaract Rijeka.

Već ove subote pripremaju nešto novo – maškarani party u River pubu. Maškarani party dio je Rotaractovog projekta Maškarani vikend kojim prikupljaju sredstva za stipendiju jednog nadarenog srednjoškolca/ke slabijeg imovinskog statusa.

Prošle godine stipendirali su jednu učenicu, Katarinu Miler, a ove godine se nadaju da će uspjeti donirati dvije stipendije.

Pomognite im u tome dolaskom u River 25.02. u 22:00 sati. Tema zabave: Zlikovci-filmsko izdanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari