ROTARACT KLUB RIJEKA Raspisan Natječaj za stipendiranje dva nadarena srednjoškolca s područja Grada Rijeke

Foto: ilustracija

Prošle godine stipendiju su uručili nadarenoj učenici Katarini Miler, a ove godine dodjeljuju čak dvije stipendije u pojedinačnom iznosu od 10.000,00 kn.

Ovo je druga godina da Rotaractovci stipendiraju srednjoškolce. Prošle godine stipendiju su uručili nadarenoj učenici Katarini Miler, a ove godine dodjeljuju čak dvije stipendije u pojedinačnom iznosu od 10.000,00 kn.

Natječaj traje od 24. travnja 2017. godine do 8. svibnja 2017. godine, a prijaviti se mogu putem web stranice Rotaracta (http://ri.rotaract.hr/stipendija/) talentirani i marljivi srednjoškolci s područja Grada Rijeke.

Glavni uvjet za prijavu je da se radi o djeci slabijeg imovinskog stanja, a osim imovinskog statusa uzima se u obzir i prosjek ocjena, kao i izvanškolske aktivnosti.

U Rotaractu očekuju prijave i ujedno potiču zainteresirane srednjoškolce da im se jave kako bi i ova njihova akcija bila uspješno okončana a stipendije financijski olakšale školovanje srednjoškolcima slabijeg imovinskog statusa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari