TRI KAZNE I PET OPOMENA

Galerija | S Cresanima nema šale: Komunalni redari kaznili ilegalne kampiste!

Na hrvatskoj obali sve je više tzv. divljih kampera. Ne plaćaju smještaj, a pitanje je i gdje obavljaju osnovne fiziološke potrebe poput pranja i WC-a

Može ih se vidjeti uz groblja, na parkiralištima, u šumarcima, uz cestu… Iako nema dokaza za to, neki ih čak povezuju s pojavom požara na obali, i to zbog nepromišljenog paljenja vatre za roštilj na otvorenom, što je ljeti strogo zabranjeno i opasno, javio je još prošle godine Morski.hr.

Na Gradu Cresu se oštro suprotstavljaju toj praksi. Zato su danas rano jutros komunalni redari u pratnji policijskih službenika obišli nekoliko lokacija na području grada, od područja Pišća do Tareja, na kojima se znaju naći ilegalni kampisti.

U ovoj su akciji naplaćene tri kazne na licu mjesta, a još je pet “ilegalaca” dobilo opomene, izvijestili su iz Grada Cresa.

Inače, divlje kampiranje je pojava koja je najviše zapažena upravo na području Kvarnera i Istre, no na Cresu odlučno tome žele stagti na kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari