POZIVAJU SE SVI ZAINTERESIRANI

S početkom jeseni kreće Rijeka Outdoor sezona; Pripremljen je zanimljiv rekreativni program na otvorenom

Rijeka Outdoor aplikacija za zaljubljene u prirodu Rijeke i Riječkog prstena poziva vas da nam se u nedjelju 18.9.2022. godine pridružite na trail događaju Čarobne ponikve u Bakru i bike događaju Jelenjski đir u Jelenju. I odmah u nastavku imamo i posebni događaj, Prvenstvo Hrvatske u supersprint triatlonu u Kostreni koji će se održati u subotu 24.9.2022. godine.

Dođite na šetnju Čarobne ponikve u Bakru i istražite bakarsko zaleđe, ne propustite posjetiti prirodni fenomen u Ponikvama i upoznati njene brojne ljepote i bogatstvo raznolikosti na 8,5 kilometara dugačkoj edukativnoj stazi. Otkrijte rijedak krški fenomen povremenog jezera koje nastaje i nestaje.

Sjednite na biciklu i uživajte u Jelenjskom điru kroz netaknutu prirodu Jelenja, pratite našu nepresušnu Rječinu sve do izvora, ali i predivne motive ovog kraja kao Gašparov mlin, Zavičajni muzej, Kovakija te Trg Mlikarice.

A za sve sportaše i zaljubljenike budite dio ili navijači na Prvenstvu Hrvatske u supersprint triatlonu u Kostreni. Očekujemo više od 200 natjecatelja koji će se boriti za titulu državnog prvaka i koji će plivati, trčati i voziti biciklu po Kostreni. Dodatnog programa neće nedostajati pa pozivamo i mlade i rekreativce svih uzrasta da nam se pridruže u akvatlon utrkama (plivanje i trčanje).

Više informacija o projektu Rijeka Outdor možete pronaći na www.RijekaOutdoor.com.

Više o projektu Rijeka Outdooor

Rijeka Outdoor je namijenjen svim zaljubljenicima u prirodu na temu trail-a i bike-a za istraživanje Rijeke i Riječkog prstena koji pored Rijeke uključuje Kastav, Klanu, Viškovo, Jelenje, Čavle, Kostrenu, Bakar i Kraljevicu.

Rijeka Outdoor zajednički je projekt Turističkih zajednice Rijeke i Riječkog prstena koje pored Turističke zajednice grada Rijeke kao nositelja aktivnosti uključuje i Turističku zajednicu Grada Bakra, Turističku zajednicu Općine Čavle, Turističku zajednicu Općine Viškovo, Turističku zajednicu Grada Kastva, Turističku zajednicu Općine Kostrena, Turističku zajednicu Grada Kraljevice, Turističku zajednicu Općine Jelenje te Općinu Klana. Projekt je sufinanciran sredstvima Hrvatske turističke zajednice iz Fonda za udružene turističke zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari