ADVENT NA GRADINI

Galerija | S Trsata stižu spektakularni prizori! U srijedu stiže Baka Mraz, u petak nastupa DJ Šajeta & Kiki

U jedinstvenom ambijentu Adventa na Gradini na velikom je platnu organiziran prijenos utakmice između Hrvatske i Argentine

Trsatska gradina dočekala je posjetitelje u bojama naše reprezentacije kako bi doživljaj praćenja utakmice bio još upečatljiviji. Navijačice i navijače zabavljao je DJ Zdrave, a na pet adventskih kućica posjetitelji su mogli kušati zimske delicije ili se zagrijati uz kuhano vino.

U srijedu na Trsatskoj gradini slijedi sadržaj za najmlađe – u Mir junaka od 17:00 sati stiže Baka Mraz koja će se družiti s djecom. U pričaonici Bake Mraz djeca i njihovi roditelji imat će priliku čuti dogodovštine sa Sjevernog pola.

Ovog vikenda na Gradini slijedi zanimljiv glazbeni program – u petak nastupa DJ Šajeta & Kiki, a u subotu će u jutarnjim satima nastupiti Dječji zbor Tratinčice i solisti iz Male škole pjevanja, dok će posjetitelje u večernjim satima zabavljati Last minute duo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari