Sanacija kolnika u Ulici Ljudevita Matešića između kućnih brojeva 1 i 8

Mole se svi sudionici u prometu za poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca

Prvotno za srijedu 28. lipnja najavljena sanacija kolnika u Ulici Ljudevita Matešića zbog najave lošeg vremena odgođena je za 4. srpnja.

Izvodit će se radovi na mjestimičnoj sanaciji kolnika u Ulici Ljudevita Matešića između kućnih brojeva 1 i 8 na području MO Belveder, izvijestio je Gradski prometni centar Rijeka prometa.

Radovima će se pristupiti u sklopu redovitog održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke, a izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka d.o.o., Kukuljanovo.

Promet će se na navedenoj dionici odvijati otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca.

Iz Rijeka prometa napominju da će za vrijeme izvođenja radova unutar zone zahvata (između kućnih brojeva 1 i 8) na snazi biti zabrana zaustavljanja i parkiranja te će, s ciljem osiguranja neometanog prometovanja ulicom, sva parkirana vozila morati biti premještena od strane specijalnog vozila “pauk”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari