SDP-ovo zbijanje redova na Platku

Idi na originalni članak
Vlado Šepčić jučer na Platku

U organizaciji SDP-ovaca riječkog prstena jučer je na Platku organiziran teambuilding. Tom su prilikom  u javnost odaslane i neke poruke. Neke smo već imali prilike čuti ovih dana, pa čak bih rekao i posljednjih nekoliko godina, kao onu: “SDP se mora vratiti istinskim vrijednostima socijaldemokracije”, ali i da treba raditi na jačoj stranačkoj unutarnjoj komunikaciji, jer je trenutno zanemarena baza i zapušteno članstvo. Možda je baš zato kao predavač pozvan i Vlado Šepčić, veteran riječkog SDP-a. Šepčić je skoro dva desetljeća bio na čelu SDP-a Rijeke, a nakon što je podnio ostavku na njegovo mjesto je došao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Oglas

Podsjetimo kako je jedan od razloga Šepčićeve ostavke bio i taj što je pao Šepčićev prijedlog o godišnjim priznanjima i plaketama koje SDP tradicionalno dodjeljuje svake godine. Prijedlog Šepčića kao tadašnjeg predsjednika SDP-a Rijeke bili su: Damir Vrhovnik, Josip Buršić, Alceo Frank, Luciano Sušanj, Željka MarkovićIrena Miličević i Šime Zekić. Nitko od njih nije dobio podršku riječkih SDP-ovaca.

U svakom slučaju, među SDP-ovcima sve se češće može čuti kako je za vrijeme Šepčića unutarnja stranačka komunikacija bila puno bolja.

Exit mobile version