SEKS U ŠKOLI! Roditelji i učenici, sudjelujte u javnoj tribini u Klubu mladih

Idi na originalni članak

Klub mladih Rijeka i Akcija mladih pozivaju vas da prisustvujete javnoj tribini pod nazivom „Sex u školi“

Oglas

Koliko danas učenici stvarno o spolnom i zdravstvenom odgoju uče u školama? Kakvo je mišljenje struke, politike i civilnih udruženja? Kakav zdravstveni odgoj nas čeka u novom kurikulumu i da li će ga uopće biti? Kakva je statistika, kakva predožba a kakva je realnost?

Na sva ta pitanja pokušat će odgovoriti gosti tribine “Sex u školi”, druge takve u organizaciji Akcije mladih i Kluba mladih (Erazma Barčića 9a, Rijeka) koja će se održati u ponedjeljak 6. Ožujka s početkom u 19 sati.

Na javnoj tribini će sudjelovati dr. sc. Ines Strenja-Linić – predsjednica Saborskog odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, saborska zastupnica i članica uprave KBC Rijeka; dr. med. Nataša Dragaš Zubalj – voditeljica Odjela školske i sveučilišne medicine Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije; Matej Mileusnić učenik 4. razreda Gimnazije Andrije Mohorovičića i predstavnik inicijative “U ime obitelji”. Organizatori se naime nadaju da će doći i njihov predstavnik, obzirom da se pozvana Željka Markić ispričala drugim obvezama.

Voditeljica tribine bit će Mara Prpić, maturantica Gimazije Andrije Mohorovičića, koja će moderirati – organizatori se nadaju – sadržajnu raspravu i pitanja mnogobrojne publike.

Učenici Gimnazije Andrije Mohorovičića najavili su svoj organizirani dolazak na tribinu.

Exit mobile version