KONCERT JE NAJAVLJEN ZA 10. VELJAČE 2024.

Severina nakon 11 godina dolazi u riječku Dvoranu mladosti

Koncert je najavljen za 10. veljače 2024.

U tijeku aktualne dvoranske turneje, u sklopu koje je Severina ranije ove godine održala rasprodane koncerte u varaždinskoj Areni te osječkoj dvorani ‘Gradski vrt’, vijest koja će obradovati publiku s područja Iste i Kvarnera je najavljeni koncert u Rijeci, u ‘Dvorani mladosti’, 10. veljače 2024. godine.

Upravo za tu dvoranu, mnogobrojne Riječane vežu sjećanja i na najspektakularniju turneju na ovim prostorima, ‘Dobrodošao u klub’, koja je upravo ondje i započela 2013. godine te se potom nastavila diljem cijele regije.

Sada, 11 godina poslije, Severina će, zajedno sa svojim pratećim orkestrom, uz posebno osmišljen repertoar, publiku provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili njezinu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsku večer u najdražem društvu i najboljoj atmosferi.

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari