MSC ARMONIA

Galerija | SEZONA POČELA! Kruzer s 2700 putnika uplovio u riječku luku

Sezona turističkih kruzera i službeno je započela, i to danas ujutro kada je u riječku luku uplovio kruzer “MSC Armonia”.

Izgrađen je 2001. godine u Chantiers de l’Atlantique (Saint-Nazaire, STX France) brodogradilištu, a na svojih 13 paluba može smjestiti čak 2.700 putnika, raspoređenih u 975 kabina, a o kojima brine čak 721 član posade.

Brod spada u MSC-ovu Lirica klasu zajedno s brodovima “MSC Sinfonia” koji je već posjetio rijeku 2022. godine i “MSC Opera” koji bi trebao pristati 2025. godine.

Kruzer je Rijeku posjetio u sklopu četverodnevnog putovanja istočnim Mediteranom koje je započelo 8. travnja u Margheri. Nakon što je već obišao Split i Kotor, kruzer će se zadržati na riječkom lukobranu do 19 sati, kada kreće povratak u smjeru Marghere.

U identičnom aranžmanu s drugim gostima “MSC Armonia” u Rijeku će stići ponovno 18. travnja, nakon čega više nema najavljenih dolazaka, piše web portal Brodovi u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari