PLES U OPATIJI

Sinoć je u Opatiji otvoren DanceStar World Dance Masters

Na jučerašnjem svečanom otvaranju DanceStar finala na terasi hotela Kvarner predstavile su se sve zemlje sudionice.

Ovo izvanredno plesno natjecanje u Opatiji je okupilo više od 900 sudionika iz više od 10 zemalja kojima je dobrodošlicu u grad Opatiju poželio gradonačelnik Fernando Kirigin. Hrvatska se može pohvaliti što je već četrnaestu godinu zaredom izabrana kao domaćin ovog mega spektakla, koji nakon kvalifikacijskog natjecanja plesne finaliste objedinjuje na jednom mjestu.

Oni će kroz bogat program natjecanja, seminare i radionice prikazati svu ljepotu plesne umjetnosti. Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača te natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca u prekrasnoj Opatiji, slika je koja Hrvatsku stavlja na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja te doprinosi fantastičnoj turističkoj promociji sezone. U mnoštvu zanimljivih događaja koji će se odviti u sklopu DanceStar natjecanja, ističemo Gala Show u subotu, 04. rujna. U prekrasnom ambijentu centra Gervais predstavit će se 20 najboljih plesnih koreografija DanceStar sezone 2021.

Cijela se manifestacija organizira uz pridržavanje epidemioloških mjera, svi sudionici imaju važeće COVID potvrde, a svi događaji plesnog natjecanja su zatvoreni za vanjsku publiku.

I.B.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari