SJAJAN EPILOG: Torpedo runnersi donirali 4.460 kn prikupljenih na Ho ho ho runu udruzi Dira Rijeka

Cjelokupni iznos namijenjen je udruzi Dira Rijeka koja se već dugi niz godina bavi djecom s poteškoćama u razvoju

Na 2. humanitarnoj utrci Ho ho ho run održanoj 18. prosinca na riječkom lukobranu, članovi trkačke skupine Torpedo runners od kotizacija za utrku i donacija tijekom utrke prikupili su 4.460,00 kn. Cjelokupni iznos namijenjen je udruzi Dira Rijeka koja se već dugi niz godina bavi djecom s poteškoćama u razvoju.

ho-ho-ho-run-2016_start

Donacija je predana u prostorima udruge Dira Rijeka, a Torpedo runnersi tom su se prilikom zahvalili članovima udruge koji su podržali ovu akciju kao i svim prijateljima i građanima koji su se uključili i svojim donacijama pripomogli da se skupi ovaj pozamašni iznos.

U ime Torpedo runnersa donacijski ček svečano su uručili Marcella Vidmar i Robert Koprivnjak, a dopredsjednik udruge Dira Rijeka Besnik Karaxhija zahvalio se riječkim trkačima što su odabrali ovu Udrugu i na taj način pripomogli njenom radu.

Torpedo runners

Torpedo runners grupa je od 99 riječkih trkača nastala 2015. godine, a zajednički im je cilj promocija trčanja, rekreativnog bavljenja sportom i očuvanja zdravlja. Osim zajedničkih treninga i nastupa na raznim utrkama u zemlji i inozemstvu, Torpedo runnersi koriste svoju brojnost za sudjelovanje u humanitarnim akcijama.

ho-ho-ho-run-2016_sudionici

Udruga Dira Rijeka

Udruga Dira Rijeka osnovana je s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja rada s djecom s poteškoćama u razvoju te harmoničnog razvoja djece i mladih s ciljem informiranja, edukacije i pružanja terapijskih usluga za djecu s poteškoćama u razvoju, njihove roditelje, stručne osobe te druge zainteresirane građane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari