UKLJUČIMO IH

SJAJNO! Riječki umirovljenici imaju priliku snimati radijske emisije! Evo kako se prijaviti

Foto: Pexels/A.P.

Udruga RiRock, Radio Roža i Penzići Rijekau sklopu zajedničkog projekta ‘RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini‘ u lipnju 2021. kreću s produkcijom radijskih emisija na Radio Roži. Emisije će stvarati sami umirovljenici u suradnji s radijskim producentom, Davorom Pejićem.

Projekt ‘RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini’ sufinanciran je od strane Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.690.146,54 HRK, od čega je 85% (1.436.624,56 HRK) osigurano iz Europskog socijalnog fonda, dok je preostalih 15% (253.521,98 HRK) osigurano iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

“Volite slušati radio? U dan ulazite sa zvucima lokalne radio postaje? Voljeli biste se okušati u stvaranju vlastite radio emisije? Pritom ste u penziji i htjeli biste kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme? Onda ste Vi savršen kandidat za snimanje emisija!”, pozivaju kreatori projekta.

Cilj emisija je podizanje svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika. Glavnu riječ preuzimaju penzioneri kao promotori aktivnog starenja, kreirajući teme emisija, pozivajući goste, razgovarajući o problemima koje sami smatraju bitnima.

Prijave su otvorene do 3. lipnja, a već 4. lipnja 2021. u 17 sati kreću s prvom radionicom upoznavanja prijavljenih s procesom stvaranja radijske emisije.

Zato požurite, nazovite 051 212 109 i postanite aktivni sudionici u podizanju svijesti o važnosti kvalitetnog starenja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari