SJEĆANJE NA DORIJANA

SJEĆANJE NA DORIJANA U subotu moto-povorka u znak sjećanja na mladića koji je izgubio život zbog ilegalno postavljene sajle

Foto: Facebook/H.H.T.

Prije gotovo dvije godine u šumi na području Jelenja mladi Dorian Semion Valentić izgubio je život naletjevši u vožnji motorom na ilegalno postavljenu sajlu

Podsjetimo, mladić je vozio motocikl šumom a u jednom trenutku je naletio na visoko postavljenu sajlu koja je uzrokovala teške ozljede te je naposlijetku mladić izgubio život. Ta tragedija je potresla cijelu Hrvatsku.

Dvije godine nakon njegove smrti, Udruga Off-road Piva Dvije organizira “vožnju za Dorijana”.

Kreće se s Grobnika, točnije s parkinga restorana Putnik (Kikovica 2, Soboli) usubote 6. kolovoza u 11 sati.

”Ove godine vozimo da se ovo više nikome ne dogodi. Vožnja je za Dorijana, za njegove roditelje i prijatelje da im pokažemo – Niste sami”. Ovo je ujedno i cilj vožnje u subotu. Dorijane,nismo te zaboravili.”, poručili su organizatori.

“Molimo sve koji mogu da dođu na ovu vožnju, pokažu poštovanje prema Dorijanu ali i upozore one koji još razmišljaju o postavljanju sajli… uvijek pronađemo put do istine”, dodali su organizatori.

Vožnja kreće od Putnika, zatim se ide do mjesta stradavanja Dorijana te na groblje gdje će se prigodno zapaliti svijeće. Povorka motorista potom ide u Rijeku gdje će se održati zakuska po želji Dorijanovih roditelja i prijatelja.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari