MO ŠKOLJIĆ - STARI GRAD

‘Školjić se pod vodstvom PGS-a snažno mijenja nabolje’, poručili PGS-ovci s druženja sa građanima

‘Ne smijemo i nećemo dozvoliti da srce grada bude zagušeno smećem, da Autotrolej betonizira prostor uz samu Rječinu, da i dalje propada prostor nekadašnjeg bazena…”, poručio je Alesio Komar, Predsjednik Vijeća MO MO Školjić-Stari grad

U organizaciji Vijeća Mjesnog odbora Školjić-Stari grad u prepunom prostoru Mjesnog odbora održano je druženje predstavnika Primorsko goranskog saveza s mnoštvom građanki i građana tog dijela Rijeke

Predsjednik Vijeća MO i član Predsjedništva PGS-a Rijeke Alesio Komar okupljenima je predstavio, prema riječima PGS-ovaca, goleme uspjehe što ih je ostvario od kada je preuzeo vođenje MO: od prihvaćenih amandmana na Proračun Grad Rijeka i ozelenjivanja javnih površina do, primjerice, osvjetljavanja tunela (prvi put otkad je sagrađen) na ulazu u Vodovodnu ulicu.

“Iza svega stoji golemi rad i trud i silna energija, bespoštedna borba s Gradom, gradskim tajkunima koji si svašta daju za pravo… ali imamo još jako puno posla. Ne smijemo i nećemo dozvoliti da srce grada bude zagušeno smećem, da Autotrolej betonizira prostor na Školjiću uz samu Rječinu, da i dalje propada prostor nekadašnjeg bazena… Imamo što raditi sljedeće tri godine, rekao je Alesio Komar.

Okupljanju građana nazočili su i predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Ana Trošelj te predsjednica PGS-a Rijeke Nasrin Štrljić, ali i predsjednik PGS – Primorsko Goranski Savez, Darijo Vasilić. Hvaleći sjajne rezultate MO Školjić-Stari grad, Darijo Vasilić je rekao da to i jest temeljna svrha postojanja mjesne samouprave a ‘Alesio i njegova ekipa pružaju odličan primjer kojim bi se trebali voditi i ostali u Rijeci’.

“Mjesni odbori u Gradu Krku imaju potpunu autonomiju u odabiru prioriteta pri trošenju osiguranih proračunskih sredstava i realizaciji svojih komunalnih akcija i to je jedini ispravan put. Ovo što radite na Školjiću sjajan je posao kojim značajno doprinosite kvaliteti života u svojoj zajednici”, rekao je Darijo Vasilić i podsjetio da je Krk hrvatski predvodnik u gospodarenju otpadom, u vodoopskrbi i, uopće, u ulaganjima u komunalnu, ali i društvenu infrastrukturu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari