ZA RIJEČKI KBC

Slikanje na plaži uz vino: Na Preluku se održava genijalna donatorska radionica za onkološke pacijente

Udruga Srce za nju organizira donatorsku art radionicu na plaži kod S bara na Preluku

Na plaži kod S bara na Preluku 24.kolovoza u 18.30 sati održat će se donatorska art radionica Platno dobrote. Radionicu organizira Udruga Srce za nju, a sva sredstva od kotizacije namijenjena su nastavku art terapeutskih radionica za onkološke pacijente na Klinici za tumore KBC-a Rijeka.

Kroz radionicu nas prate poznati vinari sa svojim vinima – vinarija Pilato, vinarija Šipun, vinarija Gospoja, Marčeta vina, kotizacija iznosi 40 eura.Tema radionice je mandarina koja simbolizira plodove života. Radionicu vodi Art&Cheers Srebrni studio.

Svi koji žele sudjelovati, pozivom na broj udruge 095 391 2242 od 18 do 20 sati dobit će sve informacije o uplati kotizacije i tako rezervirati svoje mjesto. Broj sudionika je ograničen. Radionicu prati i zabavni program, sve sudionike i posjetitelje zabavljat će DJ Chokzy, a zabava na plaži nastavlja se i nakon radionice.

Udruga Srce za nju zahvaljuje svima na pomoći oko organizacije još jednog donatorskog događanja, prijateljima Udruge i donatorima – S Bar, Promocija d.o.o., Scorpio ugostiteljska oprema, PAN-PEK d.o.o. Zagreb, Art&Cheers Srebrni studio.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari