IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: JGL traži ‘ambicioznu osobu’, nude paket benefita, službeni mobitel i drugo

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave!

U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

Jadran – Galenski laboratorij d.d. traži kandidata za poziciju Tehničar mikrobiolgije / kontrole kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Rijeka (Pharma Valley). Prijave traju do 22.05.2023. Traži se ambiciozna, proaktivna i otvorena osoba za rad s laboratorijskim uređajima. Poslodavac nudi fleksibilni paket benefita kojeg možete sami izabrati, službeni mobitel i dodatne pogodnosti. Prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž). Poslodavac nudi mentora za uvođenje u posao, bonuse na temelju rezultata i mogućnost napredovanja unutar kompanije. Rok za prijavu je 24.05.2023., a mjesto rada uključuje Rijeku, Zadar, Split i Šibenik. Prijavite se putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Kontrolora (m/ž) i Otpremnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka te Bol (Brač), a prijave se zaprimaju do 24.05.2023. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje, priliku za stalno zaposlenje i mnoge druge pogodnosti tijekom cijele godine. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži kandidate za pozicije Prodavač – Blagajnik (m/ž) s rokom prijave 04.06.2023., Agent u call centru (m/ž) s rokom prijave 02.06.2023. i Prodavač u dućanu (m/ž) s rokom prijave 30.05.2023. Mjesto rada uključuje Zagreb, Split, Rijeku i još nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Traže se kandidati koji su predani i točni u poslu, a poželjno je i da imaju radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Tifon d.o.o. traži Sezonskog radnika – Spremačicu (m/ž). Kandidat mora imati proaktivan i pozitivan stav prema poslu. Prednost pri zapošljavanju imaju osobe s prethodnim iskustvom. Mjesto rada uključuje Jasenice, Draganić, Ravnu Goru i Gračenicu, a prijaviti se možete do 23.05.2023. putem linka.

Eko Taksi d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do popune radnog mjesta. Traži se aktivni vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, koji ima razvijene komunikacijske vještine te koji je marljiv, snalažljiv i odgovoran u radu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Manpower d.o.o. traži Prodavača – Modnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu i Rijeci. Traži se kandidat s iskustvom u prodaji, koji je komunikativan, ljubazan, predan i točan u obavljanju posla. Ako se prepoznajete u ovom opisu, možete se prijaviti do 01.06.2023. putem brze prijave.

Auro Domus Money shop d.o.o. traži Voditelja IT odjela (m/ž). Potrebna je motivirana i snalažljiva osoba s dobrim komunikacijskim vještinama. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, mentora koji će vas uvesti u posao te poslovni laptop i mobitel. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 24.05.2023. putem linka.

Kontra d.o.o. zapošljava na pozicijama Radnik u skladištu / proizvodnji (m/ž) i Prodajno tehnički predstavnik / savjetnik (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave se zaprimaju do 20.05.2023. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme, mogućnost napredovanja i mjesečne nagrade. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Europacific Rijeka d.o.o. traži Carinskog deklaranta (m/ž) u Rijeci. Za ovaj su posao potrebne 2 godine radnog iskustva na carinskom području i položen ispit za carinskog deklaranta. Kandidati se mogu prijaviti do 10.06.2023. putem brze prijave.

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari